Referenties

Jeppe Machielsen

Jeppe Machielsen was in de tijd CFO van Eneco

“Monique is een persoon die zoekt naar innovatieve oplossingen door anders tegen bestaande waarheden te kijken. Daarbij schuwt zij het niet om nieuwe paden te betreden. Zij weet zich goed te bewegen in diverse netwerken en deze goed te onderhouden. Haar gedrevenheid om tot oplossingen te komen enthousiasmeert andere mensen, die zij vervolgens weet te betrekken. Zij is kostenbewust en kan goed de grote lijn vast houden zonder details uit het oog te verliezen. Monique is gedreven, commercieel vaardig en uitermate communicatief.”

Marisa Vink

Marisa Vink was Sales Manager

“Monique heeft veel kennis en ervaring in verschillende organisaties waardoor ze haar advies breed kan inzetten. Ze heeft een drive, is vastberaden en is een doorzetter in alles wat ze oppakt. Door haar overzicht van de keten overziet ze het macro, meso en micro niveau en kan hierdoor uitstekend schakelen. Innovatieve projecten worden binnen het vooraf bepaalde tijdschema opgeleverd. Monique is een aanwinst voor elke organisatie die op zoek is naar een ervaren professioneel die van alle markten thuis is.”

Quinten de Gooijer

Quinten de Gooijer was Site Acquisition manager

“Ik heb Monique gevraagd voor Nokia waar ze voor de uitrol van het netwerk van telecomoperator Ben verantwoordelijk was voor het sluiten van contracten met diverse grote vastgoedpartijen. Binnen een korte periode werden diverse contracten binnengehaald en volgde er een promotie voor haar. Monique is scherp, snel en doet haar werk met een flinke dosis humor.” nokia_logo_blue