Over mij

Over mij

Mijn naam is Monique Blokpoel, oprichter van PoweredbyBlokpoel. Ik sta voor actie, visie, confrontatie en verandering. Met ruim 20 jaar business ervaring op het gebied van sales, consultancy, strategie en innovatie kan ik van grote waarde zijn voor uw organisatie.

De diverse grote corporaties in de ICT en energiesector waarvoor ik onder andere werkte zijn:

  • Nokia
  • Cap Gemini
  • TMobile
  • Eneco

 

In 2012 behaalde ik mijn internationale executive MBA  (ONEMBA) aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam.

Specialist in innovaties en veranderingen

Mijn passie ligt in het spotten van nieuwe trends en marktontwikkelingen. Om die vervolgens concreet te maken en te implementeren. Zo ontwikkelde ik al in 2008 voor Eneco het eerste elektrische oplaadpunt (de NRGSPOT).

Daarnaast heb ik diverse radicale toekomstvisies in de energiewereld in strategische plannen en businessmodellen vertaald. Daarmee zijn revolutionaire kansen tot werkbare methodes verworden.

Het nieuwe organiseren

Ik heb PoweredbyBlokpoel opgericht om met bovenstaande opgedane ervaringen, kennis en kunde inspirerende adviezen en diensten aan uw bedrijf te geven. De wereld van ROI en het pleasen van alleen aandeelhouders op basis van een korte termijn visie is achterhaald. Het levert zelfs zichtbaar grote problemen op in de corporate markt. Corporate innovaties en strategieën zullen anders georganiseerd worden anno 2018/2019. Daarin sta ik u graag bij.